Aдресар

Подаци о одбору

Тип одбора: Oпштински одбор
Име: Демократска омладина Нова Црња
Адреса: Кнез Михајлова 29
Место: СРПСКА ЦРЊА
ПТТ: 23220
Телефон: 023 812 606
E-mail: novacrnja@ds.org.rs
Председник: Марко Манојловић