КДО Смедерево - Редовна изборна скупштина

- A +

\"КДОКлуб Демократске омладине Смедерево одржао је редовну Скупштину на којој је реизабран Председник КДО Стефан Симић, као и 9 чланова и чланица сталног Савета КДО. Скупштини су присуствовали Председник ГрО Бојан Теофиловић, као и други функционери ГрО ДС у Смедереву.

Председник ГрО Бојан Теофиловић истакао је да је Демократска омладина од суштинске важности за функционисање Демократске странке, као и то да је Омладина најбитији фактор у ширењу политике коју је зацртао Драгољуб Мићуновић, продубио покојни премијер др Зоран Ђинђић, а са огромним успехом води председник Борис Тадић. напоменуо је још да од омладине очекује много рада и жртвовања зарад креирања бољег друштва и живота у Србији, самим тим и Смедереву.

Председник Клуба Демократске омладине Стефан Симић обратио се окупљеним омладинцима и омладинкама, гостима и представницима медија обећањем да ће КДО и даље радити на реализацији програмских начела како ДО, тако и ДС у целости. Напоменуо је да КДО има одличне односе са ГрО и да ће у будућности заједно радити на стварању бољег и лепшег Смедерева.