Не пада снег да покрије брег, него да враг остави траг!

- A +
Ових дана сведоци смо наслова у дневној штампи, а који се односе на безбедност председника Републике Србије, господина Томислава Николића.

Забринут за своју безбедност, након одустајања од идеје да прокопа Пионирски парк, он је изразио своје незадовољство због немогућности Министарства унутрашњих послова да у законском року на његовом возилу замени летње пнеуматике зимском опремом за моторна возила.

Овим путем апелујем на надлежно министарство да у најкраћем могућем року предузме напред поменуте радње како би обезбедили безбедност председника Републике, која је, сложићете се, најважнија.

На другом месту је и забрана дискриминације, садржана и у Уставу. Већ крајем октобра месеца, улажемо сва могућа средства да сазнамо какво нас време чека у наредним данима, не бисмо ли што више одложили куповину четири зимска пнеуматика док чекамо почетак новембра да нам „легне“ плата.

Дакле, исти прописи морају важити за све, па и за председника.

Ја још једном молим ресорно министарство да што пре реагује. Ако је проблем у Закону о јавним набавкама, имам питање и за министра задуженог за привреду, господина Радуловића. Шта је бре са тим законом када је направио више проблема него користи?

У међувремену, позивам руске бајкере на челу са другом хирургом да понуде услуге превоза председнику, док још није почела вејавица.

Унапред захвалан,

Владимир Кузмановић