Акција Демократске омладине "Кула од карата"

- A +
Демократска омладина је данас на Тргу Републике организовала акцију "Кула од карата" у којој је подсетила јавност ан лажи и неиспуњена обећања СНС.
Том приликом председница ДО Јована Јовановић је изјавила 
"За мање од 2 године СНС је показала да не зна да води државу. Они који су изневерили свако обећање које су дали у предизборној кампањи данас очекују да грађани поверују да ће овог пута своја обећања испунити.
Наше образовање производи незапосленост.Годишње дипломира на стотине текстилних техничара а текстилна индустрија готово да није развијена. Ми младе припремамо за биро рада а министар о теми незапослености младих ни реч није рекао.
Ми знамо да се не живи од обећања. Знамо да ће се свака будућност која се гради на лажима срушити као кула од карата."

Изјава председника ИО ДО Владимира Кузмановића
Док су они обећавали канал до Егејског мора, у Београду су изграђени мостови.
Док су обећавали једноставније и ниже износе рачуна за струју, домаћинствима се шаљу погрешно обрачунати, вишемилионски рачуни. 
Са друге стране у Београду се родило 96 беба финансирањем процеса вантелесне оплодње.
Док они не успевају да организују малу матуру, ми смо изградили и обновили преко двадесет школа и обезбедили два комплета уџбеника за све основце.
Док они маштају о „Београду на води“, подсећамо да смо изменили изглед града, реконструкцијом булевара, реновирањем паркова и обнављањем преко 4000 улаза и фасада.
Док они укидају „Београдски маратон“ ми смо обновили и оградили десетине кошаркашких терена, изградили 18 фитнес паркова и обезбедили 60 км бициклистичких стаза за Београђане.
Једно од најгласнијих предизборних обећања 2012. године било је отварање „Канцеларије за брзе 
одговоре“. Демократска омладина пита колико брз одговор СНС може дати на горуће проблеме младих у Србији када ни ово није успела да испуни за готово две године."