Коме Пак пакује?

- A +

Биро Демократске омладине за рутинску детекцију непријатеља режима упозорава на деловање извесне Станиславе Пак, која се представља као саветница Председника Републике, а заправо опасно угрожава стубове режима.

Наводно полемишући са министарком за обећања, интервјуе и умотавање у црвену тканину Зораном Михајловић, госпођа Пак је заправо изнела опасне жаоке на рачун свог послодавца, мастера Томислава Николића.

Изјава Станиславе Пак да „кад лошем човеку даш власт коју није заслужио или освојио, он прво убија оца” недвосмислено је уперена на Томислава Николића и његов однос према политичком оцу - Војиславу Шешељу. Госпођа Пак није се зауставила само на томе. Она се осврнула на неке изјаве председника Николића на рачун др Шешеља и рекла јасно и гласно: „критиковати човека који ти је дао шансу, то није спојиво са српским моралом.”

Наводно полемишући с министарком Михајловић, Пак је истакла и питање спорних диплома мастера Николића. То се лепо види из њене реченице: „свакодневна промоција у медијима није надоместила незнање у области коју је требало да води.”

Субверзивна активност госпође Пак није стала само на јасним алузијама на Томислава Николића. Она се - што је забрањено у Србији - критички осврнула чак и на самог Александра Вучића тако што је изјавила: „ако би Председник хвалио све што се догађа у земљи, грађани би посумњали у његову искреност.” То је више него јасна алузија на Премијеров обичај да хвали своје непостојеће резултате, што грађане доводи у сумњу у његову искреност.

Надамо се да ће режим брзо и одлучно раскринкати деловање госпође Пак и обезбедити чврсто и монолитно дување свих представника режима. У исту тикву.

                                                                                                                                         Демократкса омладина