Јована Мајсторовић

- A +

Повереница Демократске омладине

Рођена је 1988. године и докторка је медицине на Специјалистичким академским студијама из Хумане Репродукције. Тренутно ради у спортској медицини и бави се нутриционизмом.

Чланица ДС-а од 2006. године,а  чланица Председништва ДО од 2011. године. Била је председница Женске омладинске мреже ДО  и Интернационална секретарка ДО и у прошлом мандату. Чланица бироа YES-а ( Young European Socialists). Одборница je у Скупштини општине Врачар.

Похађала многобројне семинаре у земљи и иностранству. Полазница "Политеа 2012 ", свих модула Центра модерних вештина, Course for Promising Politicians 2013, Академије Вредности и Политика 2014 (ФЕС), NDI регионалну Политичку академију (2014), Developing Labour Policies for Youth ( Council of Europe 2014), координаторка пројекта "Србија - Шведска" о унапређењу положаја младих политичарки од 2011 и даље (Олоф Палме и ССУ), креаторка програма "Београна“ о унапређењу односа младих Србије и Албаније (у координацији са Социјалистичком партијом Албаније). Говори енглески, француски и шпански, служи се италијанским и немачким језиком.Мото :"Ради оно што сматраш да је исправно, а не оно што ће већина да подржи"