Милица Глишић

- A +

Потпредседница

Рођена je 15.08.1991. године.

Завршила је Девету београдску гимназију „Михаило Петровић Алас“, природно-математички смер. Дипломирала 2014.године на Факултету политичких наука  и стекла звање дипломирани социјални радник. Тренутно похађа мастер студије на ФПН-у, смер социјални рад.

 Чланица Демократске странке од 2012.године. Од 2013. до 2015. године била је потпредседница КДО Нови Београд  и чланица Интернационалног секретаријата ДО. Од јуна 2015. године председница КДО Нови Београд  и чланица Општинског одбора ДС Нови Београд.

Учествовала је на бројним едукацијама, семинарима и конференцијама: „Курс за вршњачке едукаторе о ХИВ/АИДС“ ,  „Насиље над старим особама“, „Незапосленост младих у земљама Западног Балкана“ - организација ФЕС, „Београна-образовање у Албанији и Србији“ - организација ФЕС, „Одговор социјалдемократије на сиромаштво и социјалну ексклузију у друштвима регије“, “Course for Promising politicians“. 

Мото који je вуче напред је: НИКАД СЕ НЕ ПРЕДАЈ! Ако кренеш у претицање додај гас. Ради оно што сматраш да је исправно, а не што ће већина да подржи !